Preskoči na glavni sadržaj

Viktor & Rolf - FlowerbombKultni V&R miris Flowerbomb je prošle godine proslavio svoju 10. godišnjicu. Lansiran je u proljeće 2005. godine uz iznenađujući, gotovo nadnaravni, tajanstveni vizual koji je postao legenda.
Arhetip neodoljive, tajanstvenošću obavijene ženstvenosti utjelovljuje suštinu Flowerbomba: moć pretvaranja svega u pozitivno, poput simbolike cvijeća.
Više od deset godina kasnije, Viktor&Rolf udahnjuju novi život i duh u priču o Flowerbombu, s novim vizualom koji odražava suvremenost mirisa, istovremeno poštujući vizualni kontinuitet originala. 
Novi vizual prikazuje moćnu božicu cvijeća, čije odlučno držanje i odvažan stav odaju počast mirisnom prethodniku.

Viktor&Rolf ovako opisuju svoj inovativni vizual:
„Budući da je Flowerbomb istinska legenda koja se doima nedodirljivom, u početku smo se opirali čak i razmišljanju o novom vizualu. No shvatili smo da bi novi prikaz mogao naglasiti taj kultni status. Stoga smo razradili vizual koji bi predstavljao pomak u konceptu mirisa Flowerbomb: zagonetna, pomalo nadnaravna, snažna i privlačna žena koja svemu može pružiti dašak pozitivnosti i ljepote. Nadnaravni cvjetni aranžman na njezinoj glavi metafora je pozitivnog načina razmišljanja.”

Legendarni su miris kreirali Olivier Polge, Carlos Benaïm i Domitille Bertier.

Informativna cijena EDP 50ml   ̴ 718 hrk

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i