petak, 16. rujna 2016.

Viktor & Rolf - FlowerbombKultni V&R miris Flowerbomb je prošle godine proslavio svoju 10. godišnjicu. Lansiran je u proljeće 2005. godine uz iznenađujući, gotovo nadnaravni, tajanstveni vizual koji je postao legenda.
Arhetip neodoljive, tajanstvenošću obavijene ženstvenosti utjelovljuje suštinu Flowerbomba: moć pretvaranja svega u pozitivno, poput simbolike cvijeća.
Više od deset godina kasnije, Viktor&Rolf udahnjuju novi život i duh u priču o Flowerbombu, s novim vizualom koji odražava suvremenost mirisa, istovremeno poštujući vizualni kontinuitet originala. 
Novi vizual prikazuje moćnu božicu cvijeća, čije odlučno držanje i odvažan stav odaju počast mirisnom prethodniku.

Viktor&Rolf ovako opisuju svoj inovativni vizual:
„Budući da je Flowerbomb istinska legenda koja se doima nedodirljivom, u početku smo se opirali čak i razmišljanju o novom vizualu. No shvatili smo da bi novi prikaz mogao naglasiti taj kultni status. Stoga smo razradili vizual koji bi predstavljao pomak u konceptu mirisa Flowerbomb: zagonetna, pomalo nadnaravna, snažna i privlačna žena koja svemu može pružiti dašak pozitivnosti i ljepote. Nadnaravni cvjetni aranžman na njezinoj glavi metafora je pozitivnog načina razmišljanja.”

Legendarni su miris kreirali Olivier Polge, Carlos Benaïm i Domitille Bertier.

Informativna cijena EDP 50ml   ̴ 718 hrk

Nema komentara:

Objavi komentar