Preskoči na glavni sadržaj

YSL Black OpiumPredstavljamo vam divne YSL novitete koji će se ovih dana naći na policama parfumerija: treće poglavlje mirisne avanture BLACK OPIUM – senzualan parfem Black Opium Nuit Blanche, te YSL proizvode za umjetnost modernog konturiranja lica.

Vrhunski tvorci parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp ponovno udružuju snage kreirajući gurmanski miris nove generacije.
Kreirajući opojni mirisni vrtlog, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE unosi magnetičnu energiju u tamu beskrajne noći. Neodoljivu ženstvenost. Sirovu privlačnost. Magnetičan i tajanstven miris koji potiče na život punim plućima, bez ograničenja.

„Konturiranje je klasično načelo umijeća šminkanja – korištenje svjetlosti i sjene za oblikovanje, skulpturiranje i definiranje lica. Za YSL Beauté, razvio sam umjetnost modernog konturiranja koja se ne temelji na korekciji ili mijenjanju lica, već na usavršavanju tena,
usklađivanju strukture kostiju i poigravanja s makeupom! Slijede moji trikovi za ten i oči, kako biste mogli svladati šminkanje bez puno truda, te opis proizvoda koji će vam trebati za suptilno definiranje i kreiranje ‘fotošopiranog’ tena.”  
Lloyd Simmonds , kreativni direktor za makeup, YSL Beauté

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i