Preskoči na glavni sadržaj

GIORGIO ARMANI BEAUTY: LIP MAGNETLIP MAGNET donosi sasvim novi učinak: intenzitet boje, nevjerojatnu delikatnost i makeup finiš s mat učinkom ‘druge kože’.
Dvije ključne inovacije: boja je nakon nanošenja dvostruko intenzivnija zahvaljujući fenomenu „postupnog isparavanja“, dok je finiš četiri puta tanji od ostalih tekućih boja za usne (40 do 10 mikrometara).
Ova postojana (do 8 sati) mat boja za usne nije masna niti ljepljiva, ostaje na mjestu i ne isušuje kožu. Usne satima ostaju hidratizirane i savršeno definirane, uz ugodan osjećaj golih usana.

18 odvažnih nijansi kao simbol ženstvenosti, od nude i prodornog burgundca do vibrantnih crvenih, pristaju svim tonovima kože, a rezultat su božanstvene usne.

Učinkovitost formule poboljšava i novi način nanošenja, zahvaljujući kaligrafskom aplikatoru koji je u laboratorijima Giorgio Armani Beauty dizajniran ekskluzivno za LIP MAGNET.

Njegov plosnati, teksturirani oblik omogućuje jednostavno nanošenje optimalne količine boje, dok vršak definira savršene konture.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i