Preskoči na glavni sadržaj

Lancome novosti


U 10.mjesecu, asortiman branda Lancôme biti će obogaćen predivnom paletom nijansi L’Absolu Rougea koja broji čak 39 novih nijansi, te novim olfaktornim iskustvom, La Nuit Trésor L’Eau de Parfum Caresse.
Priopćenja možete pronaći u prilogu maila.

25 godina nakon kreiranja L'Absolu Rougea, predstavljamo njegovu iznenađujuću reinterpretaciju – dragocjeniju i ženstveniju no ikad.
Iznimno blistavi ruževi savršeno se uklapaju u nove, prekrasne kutijice nalik na one od dragog kamena koje je kreirao Armand Petitjean.
Lancôme je prepustio visažistici Lisi Eldridge potpunu slobodu pri kreiranju 39 novih nijansi, varijacija ružičastih i crvenih, od potpuno nude do najupečatljivijih. Sve ih krasi jedinstven učinak te bezvremenska profinjenost i elegancija.



Ljubav ima tisuću lica, a sva su prožeta mirisom ruže, prepoznatljivim Lancômeovim simbolom koji je već posljednjih 25 godina utkan u sve verzije mirisa Trésor.
La Nuit Trésor L’Eau de Parfum Caresse slavi novu mirisnu ekspresiju opojno senzualne ruže prožete plemenitim sastojcima bijelog mošusa i  kremastim akordom zrna tonke.
Kao i ranije verzije Trésora, novu olfaktornu ekspresiju kreirali su Christophe Raynaud i Amandine Clerc Marie, poznate zvijezde svijeta parfumerstva.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare