Preskoči na glavni sadržaj

Lancôme: Visionnaire Yeux-Eye On Correction™Lancôme predstavlja novi proizvod iz linije za njegu kože Visionnaire: Visionnaire Yeux-Eye On Correction™.

Prije nego što se upustimo u razgovor, očima ostvarujemo prvi kontakt. Oči omogućuju komunikaciju i odražavaju naše emocije.
Koža oko očiju je tanka i iznimno krhka, uslijed čega se baš ovdje javljaju prve bore i promjene uzrokovane nedostatkom sna, mnogobrojnim satima provedenim ispred računala ili jednostavno starenjem.
Najprije dolazi do pojave tamnih koluta i vrećica ispod očiju, a zatim i bora. Oči gube sjaj i svježinu.

Zahvaljujući Hydra Blur tehnologiji, koja u trenu stvara optički učinak kroz jednoliki prijenos svjetlosti u svim smjerovima, u kombinaciji sa jasmonatima, Visionnaire Yeux svojom hidratantnom teksturom djeluje na sve probleme vezane uz konture očiju.
Uočeno je vidljivo poboljšanje kvalitete kože oko očiju: u značajnoj su mjeri smanjeni znakovi umora i starenja (bore, tamni koluti i vrećice ispod očiju).

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i