Preskoči na glavni sadržaj

V&R: BONBON, novi miris za ženeV&R brand predstavlja novi parfem za žene, BONBON.
Miris su kreirali parfumeri Serge Majoullier i Cécile Matton u suradnji s dvojcem Viktor&Rolf.

Bonbon je prava poslastica. Kreiran je s namjerom da potakne žudnju poput mirisa neodoljivog slatkiša. Note karamele pružaju olfaktorno iskustvo i bude ugodna sjećanja na tradicionalne gurmanske sastojke – šećer i maslac.
Karamela odražava razvoj kompozicije mirisa: nakon što ga nanesete na kožu, note karamele se iz upečatljivih, slasnih gornjih nota pretvaraju u mekše i kremastije, da bi potom otkrile raskošnu dubinu baznih nota.
Vrhunski majstori iz renomirane staklane Pochet du Courval kreirali su veličanstvenu i jedinstvenu bočicu mirisa Bonbon u obliku mašne.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i