Preskoči na glavni sadržaj

Vrijeme je za Scholl!

Kako je išlo u onoj dječjoj predstavi - prođe vrijeme dođe rok .... Urbana verzija je prođe ljeto, dođe zima i problemi s kožom.

Već godinama je moj spasitelj Scholl - kreme u svim verzijama (osim kad sam zabunom uzela onaj piling pa kad nisam koristila jer se ne upija :-) uppps!), bilo masnije ili malo manje masne, uvijek sa msigurna u njih. 

Radi se o odličnim kremama koje u 100% (pa i više) rješavaju probleme sa:
- ispucanim petama, 
- komadima kože koji otpadaju sa stopala, 
- jako tvrdom kožom oko prstiju, 
- tvrdom kožom na donjoj strani prsta, 

a uz to još i njeguju jako dobro ruke, laktove i slična mjesta koja mi znaju biti jako suha.
Rutina je sljedeća:
- uvečer, nakon tuširanja namažem stopala i obučem čarape i još to ponovim jednom kad idem u krevet.

U teškim slučajevima kremu koristim i još jednom ujutro, ali to je rijetko. Moje iskustvo je da bitno barem jednom tjedno koristiti onaj Scholl apart za stopala i kremu barem svaka 2 dana. Takvim ritmom se može jako lijepo očuvati meka stopala kroz cijelu zimu.

Inače, sve Scholl kreme su mi dobre, no ponekad mi smeta što su jako masne. Zadnja koju sam kupila je baš ova verzija, razlog je bio što košta 33 kn, dok su ostale Scholl više od 50 kn, no ova krema je puno manje masna, a jako lijepo njeguje. Tako da mi je ostalo 20 kn više, a plahte više nisu masne.

Kako su ovih dana opet aktualne VS anđelice, često se sjetim savjeta jedne od njih za meka stopala - kažu da prije revija mažu stopala dobrim kremama i obavezno spavaju u čarapama da krema bolje djeluje i to je njihov trik za savršena stopala.

Krema je iste veličine kao i sve ostale, jednako efikasna, a 20 kn jeftinija u DM-u.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i