Preskoči na glavni sadržaj

Dr. Hauscka: Nahranite kožu lica bogatstvom organske prirode



Dr. Hauschka predstavlja novu formulu Hranjive maske za lice, koja će omogućiti da nahranite svoju kožu bogatstvom organske prirode.
Prirodni procesi koji nastupaju promjenom godišnjih doba višestruko utječu na naš život. Kako bi odoljela negativnim utjecajima hladnoće, ali i zagrijanih prostora, naša koža traži dodatnu hidrataciju. Priuštite svojoj koži holistički pristup u njezi, temeljen na homeopatskim principima i 100 postotno prirodnim, organskim, sastojcima. Isprobajte  Dr. Hauschka Hranjivu masku za lice, koja intenzivno i dubinski njeguje te regenerira kožu, bez bojazni od sintetskih sastojaka koji daju brzinske rezultate, dugoročno loših posljedica.
Dr. Hauschka Hranjiva maska namijenjena je intenzivnoj njezi suhe, osjetljive i zrele kože koja je pogođena negativnim vanjskim utjecajima, a pruža koži osjećaj zaštićenosti od isušivanja i iritacija. Ljekoviti sastojci dunje i ruže potiču razvoj prirodne sposobnosti hidratacije kože te reguliraju njenu masnoću i vlažnost, dok dragocjena biljna ulja badema, avokada i jojobe obogaćuju i štite kožu lica. Formula Dr. Hasuchka hranjive maske obogaćena je višim udjelom esencijalnih ulja što donosi izmijenjenu teksturu i miris proizvoda, a koža na opip postaje nježnijom, glađom i hidratiziranom.
Dr. Hauschka veliku pažnju posvećuje pripremi i proizvodnji, pa se poboljšanja proizvoda provode na temelju opsežnih istraživanja. Velika se važnost pridaje kvaliteti sirovina dok se proizvodni proces vodi prema vrlo strogim i sigurnosnim pravilima. Jedino ovakav pristup proizvodnji garantira visoku kvalitetu i jedinstvenost Dr. Hauschka kozmetike.

Primjena: Dr. Hauschka Hranjivu masku za lice nanesite bogato, jednom ili dva puta tjedno, preko čitavog lica, uključivo i na područje oko očiju, vrata i dekoltea. Ostavite da djeluje 20-tak minuta. Uklonite gazom namočenom u toplu vodu.  Za optimalne rezultate njege, prije stavljanja hranjive maske, preporučamo prethodno dubinsko čišćenje lica s Pročišćavajućom parnom kupelji za lice koja će omekšati kožu i otvoriti pore i Pročišćavajućom maskom od gline koja dubinski čisti kožu i uklanja odumrle stanice s njene površine.

Dr. Hauschka hranjiva maska za lice dolazi u pakiranju od 30 ml po cijeni od 279,90 kn.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare