Preskoči na glavni sadržaj

Himalaya gel za umivanje


Uvijek, ali uvijek imam gel koji koristim u razdobljima dok mi lice podivlja. Ovaj put je to bio Himalaya. Već sam koristila njihovu pjenu sa umivanje (zelenu sa neemom) i bila sam zadovoljna. A tako je i bilo sada.

Gel je dosta gust i potrebno ga je zbilja malo za lice. Dok sam ga koristila sam na vratu i dekolteu, trebalo mi je ipak malo više. Gel jako lijepo skida sa lica masnoće, pomaže dok čišćenja lica od svih problema - dosadnih bubuljica i sličnih nečistoća kojima nije mjesto na lijepom licu.

Sve u svemu, Himalaya kao brend mi se jako svidio i vrlo ću rado ću kupiti nešto njihovo jer uvijek naglašavaju da su korišteni sastojci biljnog porijekla i koje su njihove koristi za kožu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i