Preskoči na glavni sadržaj

Kiehl's x Jeremyville blagdansko darivanje
U duhu najveselijeg djela godine i blagdana koji nam dolaze, Kiehl’s s ponosom predstavlja blagdansku kolekciju Kiehl’s x Jeremyville Holiday Collection – seriju veselih ilustracija svjetski poznatog američkog umjetnika Jeremyvillea, inspiriranih čarolijom zimskih blagdana.
U ovoj su kolekciji Kiehl’s i Jeremyville izrazili svoju ljubav prema zajednici i topli blagdanski duh, nudeći kupcima niz živopisnih blagdanskih tema i likova koji krase neke od najpopularnijih proizvoda, poput Creme de Corps i Ultra Facial Cream.
Idealan poklon koji će oduševiti vaše najmilije (ili vas) tijekom sezone darivanja dolazi u Kiehl's blagdanskim kutijama s mogućnošću odabira željenih proizvodaa može se pronaći u svim Kiehl's prodavaonicama.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i