Preskoči na glavni sadržaj

Kratki trik


Kako nam je jesen došla već na veliko i moguće je da smo izgubili sjaj u licu, pronašla sam jednog dobrog imitatora sjaja.

Radi se o Loreal Nutri Gold BB kremi. Kada sam vidjela da postoji Nutri Gold BB krema, nisam dugo razmišljala. Dugo vremena sam koristila Nutri Gold kreme za lice i bila sam jako zadovoljna s njima. I baš si sad razmišljam zašto ih više ne koristim???? Nutri gold kreme za lice su mi bile odlične - i masne i hidratatante, odličan sastav, blage, a efikasne. Baš sam sad odlučila kupiti opet jednu. Ona verzija Silk koju reklamira Diane Kruger mi je bila najbolja, u bijeloj teglici.

No, da se vratim na BB kremu, dolazi u jednoj nijansi. I ono što je čudno, izgleda bijelo. No kako ju ne razmazuje po licu, tako dobiva boju! Odlično. Nijansa je medium, nije baš previše svijetla, ali nije niti tamna.

Izgled koji se s njom postiže je lagano prekrivanje, ali je totalno glowy skin. Preko ljeta nanesem puder na t zonu, a preko zime mi ne treba, eventualno malo pudera u prahu na nos, ali zbilja malo, ono što ostane na kistu.

Postojanost je ok, izdrži većinu dana, ali ju uvijek nanosim u jako tankom sloju. Bila bi mi još draža kada bi ipak postojala nijansa light za zimski period.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i