ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Kratki trik


Kako nam je jesen došla već na veliko i moguće je da smo izgubili sjaj u licu, pronašla sam jednog dobrog imitatora sjaja.

Radi se o Loreal Nutri Gold BB kremi. Kada sam vidjela da postoji Nutri Gold BB krema, nisam dugo razmišljala. Dugo vremena sam koristila Nutri Gold kreme za lice i bila sam jako zadovoljna s njima. I baš si sad razmišljam zašto ih više ne koristim???? Nutri gold kreme za lice su mi bile odlične - i masne i hidratatante, odličan sastav, blage, a efikasne. Baš sam sad odlučila kupiti opet jednu. Ona verzija Silk koju reklamira Diane Kruger mi je bila najbolja, u bijeloj teglici.

No, da se vratim na BB kremu, dolazi u jednoj nijansi. I ono što je čudno, izgleda bijelo. No kako ju ne razmazuje po licu, tako dobiva boju! Odlično. Nijansa je medium, nije baš previše svijetla, ali nije niti tamna.

Izgled koji se s njom postiže je lagano prekrivanje, ali je totalno glowy skin. Preko ljeta nanesem puder na t zonu, a preko zime mi ne treba, eventualno malo pudera u prahu na nos, ali zbilja malo, ono što ostane na kistu.

Postojanost je ok, izdrži većinu dana, ali ju uvijek nanosim u jako tankom sloju. Bila bi mi još draža kada bi ipak postojala nijansa light za zimski period.


Nema komentara:

Objavi komentar