utorak, 1. studenoga 2016.

Nikel Hidratantna krema s ružomHidratantne kreme mijenjam ovisno o godišnjem dobu - ljeti trebaju biti ipak malo više mat, u jesen i proljeće malo masne, a zimi neopisivo masne.

Kako sam ovu kremu koristila u proljeće i ljeto bila mi je odlična. Sjetila sam je se opet ovih dana jer mi je koža na ćelu bila grozna - zategnuta, steže me, vidi se neke čudne crte koje liče na bore od dehidracije ...

Zvuči kao velik problem jer na takvo čelo ne sjeda ni jedan puder, ni jedna BB krema, ni CC krema. Zato sam se sjetila ovog dragulja među kremama. 

Koristila sam ju bez ikakvog seruma ili ulja, samo krema ujutro i uvečer. I opet sam bila oduševljena rezultatima. Nakon par dana, moja koža se "napila" konačno. Konačno nisam imala zategnuto čelo, niti me je sve peklo od iritacije. 

Krema je jako blaga, jako lijepo se može umasirati, ne ostavlja mastan trag, nego baš nahrani površinu kožu, ali i onaj dio koji ne vidimo - iznutra. Tako da mi je bilo puna lakše - riješila sam problem dehidracije i suhoće kože (što je vjerujte mi najgora kombinacija, puno mi je bilo lakše dok sam imala masnu kožu u pubertetu - jedan Chanel puder u prahu bi me držao mat pola godine, onda kupim drugi i tako je bilo lakše). Sada mi stalno nedostaje masnoće i vlage koži, a tek sam u 28. godini. 

Nikel krema sa ružom mi je dobra za sada, no kad dođe još hladnije, morat ću naći nešto masnije ili probati sa nekim serumima. 

Nema komentara:

Objavi komentar