Preskoči na glavni sadržaj

Nuxe 3.0


Da pojasnim naslov - prvi put sam koristila Nuxe dok sam imala problema sa aknama, u vrijeme puberteta, to je razdoblje 1.0. - odnosno vrijeme dok sam koristila Aroma Perfection.

Onda dolazi 2.0 doba - vrijeme kad sam koristila hidratantnu liniju - Creme Fraiche. 

I sada dolazi 3.0. - kad mi trebaju kreme protiv prvih bora.

Evo mojih iskustva sa kremom oko očiju i bogatom kremom za lice.

Nirvanesque krema za oko očiju
Već sam na trećoj tubici, što onda reći dalje? Sviđa mi se kako je krema lagana, a efikasna. Ima savršen omjer hidratantnog i masnog u sebi. Odlično radi protiv prvih bora smijalica, ali i protiv bora od natečenosti. Krema je sigurna za primjenu oko očiju, a to sam se i sama uvjerila jer nikad nisam imala crvene oči ili hrpe suza. Uvijek mi je bila odlična kao podloga za prije sjenila, olovke ili maskare. Ovo je za mene do sada savršena krema za oko očiju.

Nirvanesque krema za lice - bogata krema
Miris je tako profinjen, kao i kod svih Nuxe proizvoda. Za njegu cijelog lica je potrebno malo kreme. Jako lijepo se razmazuje na lice, može se lijepo umasirati bez da ostaju tragovi, tj. moja koža sve upije. Krema je baš fino nahranila kožu i sve prve bore opustila i poslala daleko u budućnost. Krema je odlična i za dan i večer. Kada ju koristim preko dana, onda mi je odlična za prije pudera ili BB kreme. Dok ju koristim uvečer, doslovno mogu u miru spavati jer znam da se budim sa odličnom kožom.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i