petak, 4. studenoga 2016.

Nuxe 3.0


Da pojasnim naslov - prvi put sam koristila Nuxe dok sam imala problema sa aknama, u vrijeme puberteta, to je razdoblje 1.0. - odnosno vrijeme dok sam koristila Aroma Perfection.

Onda dolazi 2.0 doba - vrijeme kad sam koristila hidratantnu liniju - Creme Fraiche. 

I sada dolazi 3.0. - kad mi trebaju kreme protiv prvih bora.

Evo mojih iskustva sa kremom oko očiju i bogatom kremom za lice.

Nirvanesque krema za oko očiju
Već sam na trećoj tubici, što onda reći dalje? Sviđa mi se kako je krema lagana, a efikasna. Ima savršen omjer hidratantnog i masnog u sebi. Odlično radi protiv prvih bora smijalica, ali i protiv bora od natečenosti. Krema je sigurna za primjenu oko očiju, a to sam se i sama uvjerila jer nikad nisam imala crvene oči ili hrpe suza. Uvijek mi je bila odlična kao podloga za prije sjenila, olovke ili maskare. Ovo je za mene do sada savršena krema za oko očiju.

Nirvanesque krema za lice - bogata krema
Miris je tako profinjen, kao i kod svih Nuxe proizvoda. Za njegu cijelog lica je potrebno malo kreme. Jako lijepo se razmazuje na lice, može se lijepo umasirati bez da ostaju tragovi, tj. moja koža sve upije. Krema je baš fino nahranila kožu i sve prve bore opustila i poslala daleko u budućnost. Krema je odlična i za dan i večer. Kada ju koristim preko dana, onda mi je odlična za prije pudera ili BB kreme. Dok ju koristim uvečer, doslovno mogu u miru spavati jer znam da se budim sa odličnom kožom.

Nema komentara:

Objavi komentar