Preskoči na glavni sadržaj

Nuxe losion za poslije sunčanjaNaravno, nisam se sunčala ovih dana. Nego sam u hrpi krema i kremica pronašla kako ova bočica čami na dnu posude i čeka da ju koristim.

Radi se o Nuxe losionu za poslije sunčanja koji vraća vlagu koži i čuva preplanulu put. No uz to sve još ima onaj odlični Nuxe miris i zlatne čestice. Što je zapravo i bio razlog zbog čega sam odlučila ne pričekati sunce i ten. Sviđa mi se miris, a k tome još mi se i koža sjaji kao zlato, ne previše, nego baš koliko treba.

Losion je naravno hidratantan, nije mastan, divan i vraća sve uspomene na ljeto.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i