Preskoči na glavni sadržaj

Olival Zlatno uljeOvo ulje dolazi u tako slatkom pakiranju. Ne volim izraz da je nešto slatko, ali čim sam vidjela ovo malo čudo izgledalo je slatko. Mala bočica, sa pipetom sa zakrivljenim vrhom, a unutra zlatno ulje.

Zlatno ulje najčešće koristim za noć, nekad i za dan, kad mi je koža jako suha. Onda mi BB krema još lijepše sjedne na lice i imam onaj zdravi sjaj lica. 

Za noć mi je ovo ulje drago prije kreme, pa onda kremu i još jednom ulje prije spavanja. Obavezno ga nanosim na lice, vrat i dekolte. 

Koža mi je nakon ulja meka, a nije masna. I to je ono što volim, da mi koža bude jako meka. A kad imam vremena onda volim nanijeti ulje više puta dnevno jer imam dojam da mi to nekako obnovi kožu. 

Ulje mi se odlično slaže sa svim kremama koje koristim (ili sam koristila), sa BB kremama isto, a to mi je najbitnije.

Od ulja nikada nisam uočila loše nuspojave u obliku prištića i sl. Definitivno mi je drago da Olival radi dobra ulja.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i