srijeda, 2. studenoga 2016.

S Fresh sprej


Ovo sam ostala dužna, i to još od ljeta. Pregledava sam slike i eto, ova bočica me vratila u vrijeme ljeta i mora.

Sprej je nešta što se koristi uvečer nakon povratka s plaže kako bi obnovio kožu od sunca i mora. Svatko zna da je to bitno - kako kod koje nacije, Recimo, primjetila sam da Hrvati sve više idu na fake (safe) ten, sjeverni narodi se više ni ne trude, dok Česi, Slovaci, Poljaci i Rusi još uvijek ne odustaju od reš tena. Jako me zanima da li su tim zemljama rade istraživanja o povećanju broja raka kože otkad je in ljetovanje u Hrvatskoj.

Tako, ja se nisam prepekla i sad uživam u tenu bez mrlja od sunca. A koža tijela mi nije suha jer sam koristila ovaj sprej. Radi se spreju koji vraća vlagu koži nakon što se koža isuši, tj. izgubi puno vlage. A to je naravno sunčanje ili natapanje u soli. Inače nisam osoba od ležanja na plaži, ove godine sam svega par puta ležala na plaži, uglavnom sam se okupala i otišla.

Uvijek koristim SPF 50 da ne izgorim + S fresh sprej i koža mi je bila mekana preko ljeta i sada ostala takva. Za one koji sada uočavaju probleme od sunca preporučujem da počnu koristiti hranjiva ulja za tijelo, jer rade jako veliku razliku na koži.

Nema komentara:

Objavi komentar