Preskoči na glavni sadržaj

S Fresh sprej


Ovo sam ostala dužna, i to još od ljeta. Pregledava sam slike i eto, ova bočica me vratila u vrijeme ljeta i mora.

Sprej je nešta što se koristi uvečer nakon povratka s plaže kako bi obnovio kožu od sunca i mora. Svatko zna da je to bitno - kako kod koje nacije, Recimo, primjetila sam da Hrvati sve više idu na fake (safe) ten, sjeverni narodi se više ni ne trude, dok Česi, Slovaci, Poljaci i Rusi još uvijek ne odustaju od reš tena. Jako me zanima da li su tim zemljama rade istraživanja o povećanju broja raka kože otkad je in ljetovanje u Hrvatskoj.

Tako, ja se nisam prepekla i sad uživam u tenu bez mrlja od sunca. A koža tijela mi nije suha jer sam koristila ovaj sprej. Radi se spreju koji vraća vlagu koži nakon što se koža isuši, tj. izgubi puno vlage. A to je naravno sunčanje ili natapanje u soli. Inače nisam osoba od ležanja na plaži, ove godine sam svega par puta ležala na plaži, uglavnom sam se okupala i otišla.

Uvijek koristim SPF 50 da ne izgorim + S fresh sprej i koža mi je bila mekana preko ljeta i sada ostala takva. Za one koji sada uočavaju probleme od sunca preporučujem da počnu koristiti hranjiva ulja za tijelo, jer rade jako veliku razliku na koži.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i