Preskoči na glavni sadržaj

Stalni favorit za noćnu njegu


Ovo nije krema koju koristim stalno, nego kad mi je potrebno da izgledam svježije, pore manje, a bore tanje. I najbitnije, kad želim da mi koža sjaji. Onda je recept da ovu kremu nanosim par noći i to je to.

Inače jako volim cijelu Idealia liniju, od BB kreme, seruma pa do svih krema za lice. Sviđa mi se kako licu daju zdravi sjaj kao da sam došle iz šetnje šumom i Idealia mi je postala linija kojoj se vraćam dok igram na sigurno. 

Baš gledam na on line ljekarni, i pitam se gdje je nestala BB krema jer sam si razmišljala da kupim novu Idealia BB kremu?!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i