srijeda, 21. prosinca 2016.

Art Deco Perfect teint korektor
 Ja sam od onih - ne trebam korektor, a kad ga se dočepam ni veličina kante Jupola mi ne bi bila dovoljna.

Prvenstveno sam ga kupila jer imam jedan ožiljak od prišta (!!!!), a onda još ipak podočnjaci, da ih malo prikrijem, pa onda još malo da potegnem oko nosa, po borama i sl. Znate kako to ide.

Art Deco sam već imala i baš sam bila zadovoljna s njim, i tako i sada. Sviđa mi se kako je lagan na koži, a prekriva jako. 

Do otkrića Kiehl's obojene kreme za podočnjake, koristila sam ovaj korektor, ne ulazi u bore, ne nakuplja se, a jako lijepo maskira podočnjake.

Onda mu je sljedeća namjera prikrivanje crvenila, ožiljaka i sl. Ali ono gdje je najbolji je za dodavanje svjetla na lice, baš kako sam to naučila iz YSL videa za Touche Eclat.


Odabrala sam si nijansu 5 - Light Peach koja je odlična za moj svijetlo žuti ten. Odlično se slaže sa Vitalumiere Aqua B20, Vichy kremasti puder 25 ili Vichy Normader BB Light, sa svima njima se odlično stopi.


Najviše od svega mi se sviđa način nanošenja. Ima ugrađeni kist koji je mekan kao pero. Jako je precizan i jako je lako s njim nanesti korektor oko nosa, iznad obrve ili bilo gdje na licu.

Baš mi je drago da sam ga opet kupila jer mi je odličan i to mi je baš jedan od onih proizvoda s kojima oživim cijeli look. Ili ako imam dan kad izgleda katastrofa, ovaj korektor mi je način da oživim cijelo lice.

Najradije ga kupujem u Mulleru, cijena je nešto više od 110 kn, oko 115 ako se dobro sjećam. 

Nema komentara:

Objavi komentar