Preskoči na glavni sadržaj

Art Deco Perfect teint korektor
 Ja sam od onih - ne trebam korektor, a kad ga se dočepam ni veličina kante Jupola mi ne bi bila dovoljna.

Prvenstveno sam ga kupila jer imam jedan ožiljak od prišta (!!!!), a onda još ipak podočnjaci, da ih malo prikrijem, pa onda još malo da potegnem oko nosa, po borama i sl. Znate kako to ide.

Art Deco sam već imala i baš sam bila zadovoljna s njim, i tako i sada. Sviđa mi se kako je lagan na koži, a prekriva jako. 

Do otkrića Kiehl's obojene kreme za podočnjake, koristila sam ovaj korektor, ne ulazi u bore, ne nakuplja se, a jako lijepo maskira podočnjake.

Onda mu je sljedeća namjera prikrivanje crvenila, ožiljaka i sl. Ali ono gdje je najbolji je za dodavanje svjetla na lice, baš kako sam to naučila iz YSL videa za Touche Eclat.


Odabrala sam si nijansu 5 - Light Peach koja je odlična za moj svijetlo žuti ten. Odlično se slaže sa Vitalumiere Aqua B20, Vichy kremasti puder 25 ili Vichy Normader BB Light, sa svima njima se odlično stopi.


Najviše od svega mi se sviđa način nanošenja. Ima ugrađeni kist koji je mekan kao pero. Jako je precizan i jako je lako s njim nanesti korektor oko nosa, iznad obrve ili bilo gdje na licu.

Baš mi je drago da sam ga opet kupila jer mi je odličan i to mi je baš jedan od onih proizvoda s kojima oživim cijeli look. Ili ako imam dan kad izgleda katastrofa, ovaj korektor mi je način da oživim cijelo lice.

Najradije ga kupujem u Mulleru, cijena je nešto više od 110 kn, oko 115 ako se dobro sjećam. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i