utorak, 20. prosinca 2016.

Biotherm Aqua Gelee Ultra Fresh Body Replenisher

Biotherm mi je postao No1 brend za njegu, sve što sam probala mi je odlično (Aquasource kreme i oba seruma, Skin Best kreme i Liquid Glow ulje itd.). A sada sam probala i gel za tijelo.

I opet ide jedna moja "pametna" - uvijek mi je bilo šteta dati više novaca od 20 - 30 kn za mlijeko, kremu ili losion za tijelo jer sigurno nisu ništa bolji skuplji i sl, a i ipak ne vidi se ako se noge namaže skupom kremom kao dok na lice staviš skupu ili jeftinu kremu. I eto, opet sam sama sebe potukla. Srećom da imam dosta zabluda o kozmetici (naravno, još ja dosta toga imam nakrivo nasađeno u svojoj glavi), pa imam i prilike raditi na tome i otkrivati odlične proizvode. No idemo redom.

Ambalaža je odlična za putovanje, čvrsta, ne lomi se ni kod pada na pločice i sl. A općeniti dojam kad vidim ambalažu je da je nešto jako hidratantno, nije plavo, nego tirkizno, kao tirkizno more na tropskim otocima.Kad nanesem ovaj gel na noge ili ruke, baš i imam dojam da sam ih uronila u more u tropskom raju. Ovo je najhidratantnija hidratantna njega za tijelo koju sam probala. Nije masna uopće, upija se odlično, ali hidratizira baš savršeno.


Tekstura je odlična, sjetite se natpisa, Ultra fresh. Zbilja je freš, sviđa mi se to dok je toplije, ali sad mi je ipak hladno. Budući da gel jako fino hladi i baš je mokar, hladan, odlučila sam da ću ono što mi je ostalo koristiti na proljeće i ljeto jer mi je sad zima od njega. Zvuči smiješno, no ovo je idealni gel za vruće ljetne dane i večeri. Ovaj gel mi se čini kao odličan za kožu poslije sunčanja.


I još jedan pogled na meku, vodenu, gelastu teksturu odličnog gela za tijelo. Tako je evo jedna tegla gela za tijelo promijenila sva moja čudna uvjerenja i tražim zimsku verziju ovog gela jer sam jako zadovoljna njegom koju pruža i da, ipak se vidi razlika između skupe i jeftine kreme kad se koristi i na nogama. 

Nema komentara:

Objavi komentar