ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Happy Hemp noćna krema

Da moram u par riječi opisati kremu, bilo bi: ambalaža nije neka, ali je krema odlična.

Kao i uvijek, ja prvo gledam kako izgleda ambalaža, a onda tek što je unutra i tako sam opet bila u krivu, ali i dalje to radim.

Krema je rekla bih solidno bogato-hidratantna, baš odlična za ovo doba godine kad nam grijanje radi na 100 stupnjeva, vjetar, zima i loše vrijeme. Krema je i hidratantna, ali je i malo masna. Ne ostavlja masne tragove, niti uzrokuje prištiće, ali kako u njoj ima ulja, jasno je da je to malo pojačana hidratantna krema. Koristim ju nekada samu, ali nekada i sa raznim uljima. Sviđa mi se kako nahrani kožu i nemam osjećaj da mi je koža suha i da mi sve smeta. Mislim da je dobra za kožu i jedva čekam da otvorim istu ovu dnevnu kremu.


Tekstura kreme je dosta konkretna, nije samo slabašna kremica što mi se je svidjelo. Definitivno me zanima što još postoji od Happy Hemp jer mi je ova krema za noć bila jako dobra. 

Razmišljam s kojom kremom bih ju usporedila, ali nikoja mi se ne čini takva, barem koje se mogu mogu sjetiti. Možda su mi ipak najsličnije Olival kreme, posebice ona regenerativna. Kazala bih da je približna njoj.

Nema komentara:

Objavi komentar