Preskoči na glavni sadržaj

Happy Hemp noćna krema

Da moram u par riječi opisati kremu, bilo bi: ambalaža nije neka, ali je krema odlična.

Kao i uvijek, ja prvo gledam kako izgleda ambalaža, a onda tek što je unutra i tako sam opet bila u krivu, ali i dalje to radim.

Krema je rekla bih solidno bogato-hidratantna, baš odlična za ovo doba godine kad nam grijanje radi na 100 stupnjeva, vjetar, zima i loše vrijeme. Krema je i hidratantna, ali je i malo masna. Ne ostavlja masne tragove, niti uzrokuje prištiće, ali kako u njoj ima ulja, jasno je da je to malo pojačana hidratantna krema. Koristim ju nekada samu, ali nekada i sa raznim uljima. Sviđa mi se kako nahrani kožu i nemam osjećaj da mi je koža suha i da mi sve smeta. Mislim da je dobra za kožu i jedva čekam da otvorim istu ovu dnevnu kremu.


Tekstura kreme je dosta konkretna, nije samo slabašna kremica što mi se je svidjelo. Definitivno me zanima što još postoji od Happy Hemp jer mi je ova krema za noć bila jako dobra. 

Razmišljam s kojom kremom bih ju usporedila, ali nikoja mi se ne čini takva, barem koje se mogu mogu sjetiti. Možda su mi ipak najsličnije Olival kreme, posebice ona regenerativna. Kazala bih da je približna njoj.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i