Preskoči na glavni sadržaj

Maybelline Master strobing stick

Odlučila sam varati na glowy skin ove jeseni i zime. Razmišljala sam što kupiti i našla u DM-u ovaj lijepi stik. Nijansa zlatno-bakreno-šampanjac sa divnim sjajem i može se koristiti kao highlighter, oko obrva, na kapcima, oko usana, umjesto rumenila (ali u light nanošenju). Stik je poprilično velik i mislim da ću imati sto godina. Sviđa mi se nijansa, sjaj i postojanost. Mislim da sam baš potrefila i da sam našla točno ono što sam htjela. Slobodno mogu reći da mi je ovo omiljeni make up proizvod sezone.

Okinula sam nekoliko fotografija da vidite kako je nijansa odlična, lijevo je light nanošenje, a desno malo jače, da bude fotogenično.

Mislim da nam svima treba ovaj stik i da će za holiday sezonu biti savršen u ligh nanošenju, a mislim da će mi biti dobar i za ljeto umjesto bronzera jer nikad nisam previše tamna.
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i