petak, 23. prosinca 2016.

Nikel Hidratantna krema s ružom


Došla je do mene slučajno, a ispala jako dobro rješenje za moju kožu tokom jeseni. Krema je dosta konkretne teksture, a jako hidratantna i mekana, podatna, lako se umazuje u lice, upija i jako je dobra podloga za make up.

Ambalaža je minimalistička, a sadržaj vrhunski. Inače sam jako velika ljubiteljica Nikela jer ima super rješenja za svakojake probleme kože. Moja je ovaj put bila dehidriranost, pogotovo čela.Nisam uočila neki ekstra miris kreme, niti da se pojavi crvenilo na koži, ni prištići, ni ništa, samo lijepa koža. Sviđa mi se kako krema omekša kožu, napuni je vlagom i izgleda jako zdravo.

Ja sam probala za sada samo hidratantnu verziju, no dolazim u napast da kupim set Nikel ruža jer sadrži ovu kremu, bogatu kremu od ruže i ulje noćurka, a sve za nešto manje od 300 kn. Ako uzmem u obzir da je ova krema oko 150 kn, bogata isto toliko, ispada da je ulje na poklon! A bogata bi mi dobro došla za test tokom hladnih dana.Uvijek volim vidjeti potpis kreatorice Nikela na svojim tubicama u kupaonici. :-)

Od Nikela sam probala jako puno proizvoda, svi su mi se svidjeli i nikad me nisu razočarali. Tako i ova krema. Odlična je kao podloga za make up, odlična za dan bez make up-a ili za bilo koji dan kad želim izgledati njegovano.

Nema komentara:

Objavi komentar