Preskoči na glavni sadržaj

Olival Čarobni piling gel za tijelo

Godinama slušam kako je piling za tijelo bitan jer je od njega koža još mekša, lijepša i sve što želimo. Ali svi pilinzi na koje sam naišla do sada jako su ostajali u tuš kabini, grebali, ulazili mi ispod noktiju i sl izgovori samo da ih ne koristim.

Ali kada je do mene došao Olival piling morala sam pregristi sve svoje izgovore i probati. I evo što se dogodilo - oduševila sam.

Ambalaža je vrlo slična ambalaži Čarobnog mlijeka za tijelo, recimo minimalistički do srednje uređena.

Miris je onaj odlični, baš kao u svemu što je Olival ulje i čarobna linija.A piling - sadrži fina zrnca, ali više vrsta. Koristim ga po cijelom tijelu, gotovo svaku večer ga koristim umjesto gela za tuširanje jer mi se sviđa miris i kako je koža meka.


Po meni, ova linija je opaka konkurencija Nuxe liniji Prodigeuse, ali zbilja - suha ulja, gelovi, mlijeko - sve za odličnim sastojcima, miris koji je božanstven, a proizvodi jako dobri i efikasni u njezi kože.


Tokom dana sam razmišljala što kupiti prijateljici za rođendan, no sada sam sigurna, bit će nešto od Olivala. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i