Preskoči na glavni sadržaj

Olival krema za rukeShvatila sam da mi treba nova krema za ruke kad sam bila u trgovini i smetalo mi je kako su mi ruke suhe. Olival krema mi se najviše svidjela. Imala sam već jednu sličnu pa nisam dugo oklijevala koju kremu bih uzela. 

Sada je ova krema stalno uz mene - doma, u kupanonici, na stolu, u torbi, kraj mjenjača ...

Gdje idem ja, tamo ide i moja krema za ruke jer meni krema za ruke tokom zime neophodna za život. Imam jako osjetljivu kožu, sklonu pucanju i ranama od zime, pa stalno nosim rukavice, mažem ruke i pazim na njih jer nije baš lijepo kad imam desetke ranica od puknute kože.

S ovom kremom sam mirna i sigurna i to volim. Nije preteške teksture pa mogu tipkati, uzimati mobitel ili papire bez brige da će sve oko mene biti masno.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i