Preskoči na glavni sadržaj

Pantene Pro-V kure za kosu


Istraživajući police u Mulleru, naletjela sam na ove maske. Posebnost im je pakiranje, dovoljne su za jedno nanošenje, a radi se o kuri, ona je malo jača od maske. Naravno, odlične su za putovanje jer su jako male i ne nosim ih nazad doma.

Ovako to ide. Sve se radi redovno, kosa se opere kao i uvijek, ali ova mala tubica ide umjesto regeneratora ili maske. Moj ritual je da mi kura stoji cca 1 sat na kosi kako bi kosa bila meka. Ima još jedan trik, njega donosim sutra. 

Od kure je kosa jako meka, ali i tako podatna, svilena. Nedostatak u odnosu na masku ili regenerator je što ne razmrsi kosu jednako dobro. No tome stajem na kraj tako da pričekam da se kosa malo prosuši pa ju je puno lakše raščešljati. 

Idemo o cijeni i pakiranju. Meni je kura dovoljna za jednu upotrebu, možda bih voljela i da su malo veće. Cijena je oko 13 kn, pa kad usporedim nije baš povoljno u odnosu na jedno pakovanje regeneratora koje je puno veće od jedne doze kure.

Ispada da je dosta skupo rješenje za drogerijski rang, no vrijedi za obnavljanje kose svakih 2 do 3 tjedna. 


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i