Preskoči na glavni sadržaj

Trik sa Olival uljemU naletu dosade i želje da probam nešto novo, iskoristila sam ovo ulje i svoju kosu.

Proces je bio jednostavan - jako puno ulja sam nanesla na kosu i ostavila ga preko noći. I spavala. Ujutro sam kosu oprala, osušila i cijeli dan sam slušala - "Što si radila s kosom?"

Radi se o tome da sam natopila kosu u ulju i držala to preko 12 sati. Kosa mi je postala slična svili, tako meka, podatna, sjajna ... mogla sam komotno na naslovnicu.

Eto, to je ta tajna. Olival ulje avokada na kosu, ostaviti jako dugo i uživati u lijepoj kosi.

Ovo je odlično i sada to stalno radim, svaki put kad mogu kosu oprati ujutro, uvečer ju natopim u ulju jer je to baš ono što trebaju mojoj kosi koju stalno bojim i feniram.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i