ponedjeljak, 12. prosinca 2016.

Vichy maske


Vichy ima nove maske, i to mi je drago jer sam do sada vidjela samo Vichy hidratantnu masku koju je bilo jako teško nabaviti. A sada u svim ljekarnama ima novih Vichy maski. I to čak 3 vrste - pa idemo redom.


Jednu sam već načela prije nego počela tipkati post, no to ćete mi oprostiti.


Hidratantna maska


Prva mineralna maska obogaćena Vichy mineraliziranom termalnom vodom koja dodatno hidratizira kožu, smanjuje osjećaj nelagode i "utažuje žeđ" kože poput velike čaše ledene vode.

Za žene s osjetljivom kožom, osjećajem nelagode na koži (svrbež, crvenilo) i nedostatkom hidratacije.


To volim, masku koja je kao da sam stavila lice u golemu čašu vode i da koža to sve upija. Sviđa mi se kako je hladna, efikasna, jako dobro hidratizira, ali je još bolja za rješavanje problema natečenosti, recimo nedjelja ujutro ... Samo da napomenem, ovo je jedina maska od ove 3 koja se ne mora ispirati.


Maska s glinom za pročišćavanje

Prva mineralna maska koja kombinira 2 gline s Vichy mineraliziranom termalnom vodom, za otčepljene pore i pročišćenu kožu, meku na dodir.

Za žene s proširenim porama i masnom kožom sklonom nepravilnostima.

Uvijek volim svakih nekoliko tjedana na lice staviti masku koja radi na porama, posebno večer prije nečeg bitnog, onda sam uvijek sigurna da mi lice izgleda odlično.


Maska za blistav izgled kože

Prva mineralna maska s kamenjem vulkanskog porijekla i AHA kiselinama koja nježno uklanja mrtve stanice, za pročišćenu teksturu kože te svjež i blistav ten.

Za žene s tenom bez sjaja i grubom teksturom kože.

Ova maska je odlična za zimu, očisti sve loše sa kože i ostane prava lijepa koža. I naravno, jako glatka. 

Maske su mi se svidjele, no kod mene uvijek ostaje boljka ambalaže. Bilo bi mi puno draže da su ove maske u nekim lijepim tubama, koje bih vrlo rado izložila na svojoj polici. Istina je da je ovo pakiranje puno pogodnije za putovanja.

Nema komentara:

Objavi komentar