petak, 17. veljače 2017.

GIORGIO ARMANI: CODE za njega & njuGiorgio Armani brand predstavlja treću epizodu svoje CODE sage: CODE COLONIA, novi muški miris za muškarce.
Nakon prošlogodišnjeg noviteta, muževnog mirisa Code Profumo koji nas je uvukao u  uzbudljivu igru zavođenja između muškarca i žene, Code Colonia reinterpretira što se dogodilo jutro poslije zabave.

Code Colonia odiše elegancijom muškarca koji zna kako svoju odjeću nositi diskretno i s opuštenom ležernošću, koja mu daje određenu čar i moć zavođenja.
Šarmantan, snažan, neodoljiv i sa savršenim osjećajem za stil. CODE.

Armani Code Colonia pripada istoj liniji kao Armani Code i Armani Code Profumo, a kreirao ga je Antoine Maisondieu (Givaudan).
Kompozicija mirisa vrlo je jednostavna i prepoznatljiva, no profinjenija od kolonjske vode.
Radi se o neodoljivoj kombinaciji citrusnih nota (bergamot, mandarina, ružičasti papar) i aromatičnih srednjih nota muškatne kadulje koje se prožimaju s cvjetnim notama u savršeni spoj s narančinim cvijetom.
Bazne note imaju prepoznatljivu puderastu kvalitetu mirisa fougère koju daju drvenaste note, jantar, zrna tonke i sunčanica.


Zaštitno lice mirisa je holivudski glumac Chris Pine.Kako ne bi ispalo da smo zaboravili i ljepšu polovicu Jpredstavljamo CODE CASHMERE, novi dodatak liniji mirisa koju je započeo Armani Code, nakon kojeg je 2015. uslijedio Code Satin.
Ova su tri mirisa zamišljena kao tri stilske kompozicije koje, svaka na svoj način, interpretiraju blistavu esenciju narančinog cvijeta.


Zajedno sa suptilnim nijansama gurmanskih i cvjetno-orijentalnih nota, tvori upečatljiv mirisni trag koji šapuće neponovljive priče o zavođenju.

Nema komentara:

Objavi komentar