Preskoči na glavni sadržaj

KIEHL'S Pure Vitality Skin Renewing Cream
Po prvi put u svojoj povijesti proizvoda za njegu kože, Kiehl’s je spojio dva jaka sastojka koja se koriste u tradicionalnoj medicini – novozelandski Manuka med i korijen korejskog crvenog ginsenga.
Znate li koliko nam je trebalo da dođemo do savršene formule ove keme?

U Kiehl'sovoj povijesti - najviše do sada! Razlog tome je da prirodni sastojci ponekad mogu predstavljati prave izazove, a istovremeno, zadatak je dobiti estetski privlačnu, elegantnu i ugodnu kremu koja ne gubi na učinkovitosti. Kako danas gotovo jedna od četiri žene smatra važnim da proizvodi za njegu kože budu na prirodnoj bazi, nismo odustajali dok nismo dobili savršen spoj 99,6% sastojaka prirodnog podrijetla, u oblikuobnavljajuće kreme koja pomaže koži pri sprječavanju gubitka vlage, istovremeno potičući njezino obnavljanje. Pure Vitality Skin Renewing Cream ne sadrži parabene, mineralna ulja, sintetičke boje ni sintetičke mirise, a nalazit će se na Kiehl's policama od 15. veljače!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i