petak, 17. veljače 2017.

LANCÔME: Advanced Génifique
Svi znamo da ljepota kože lica započinje sa dobrom njegom, a ima li bolje njege od tajne koju krije ‘mala crna bočica’ koja je do sada prodana u više od 20 milijuna bočica i osvojila više od 150 međunarodnih priznanja?
Riječ je naravno o serumu Advanced Génifique, a Lancôme danas ispisuje novo poglavlje čarobne priče ovom o serumu, po prvi put otkrivajući tajnu nastanka ovog iznimnog proizvoda: probiotičke frakcije.

U samom srcu formule ovog kultnog seruma kriju se pomno odabrane probiotičke frakcije dobivene iz bifidobakterija (bifidobacterium longum) i kvasca (saccharomyces cerevisiae).
Probiotici se danas često uzimaju kao dodaci prehrani. Poznati su po svojim protuupalnim i antioksidacijskim svojstvima, reguliraju imunološki sustav te umanjuju stres i anksioznost.
Smatra se da oralni probiotički preparati imaju i odličan učinak na kožu. Koža je pod stalnim pritiskom brzih promjena u vanjskom okružju, stoga se uzimanjem probiotika podržavaju njezini prirodni mehanizmi obrane i uloga zaštitne barijere.
Na koji način Lancôme laboratoriji koriste ovaj proces u Advanced Génifique formuli na kojoj je provedeno 180 probnih ispitivanja formule, a sam serum je zaštićen patentom do 2029., doznajte u priopćenju u prilogu.

Nema komentara:

Objavi komentar