Preskoči na glavni sadržaj

LANCÔME: Advanced Génifique
Svi znamo da ljepota kože lica započinje sa dobrom njegom, a ima li bolje njege od tajne koju krije ‘mala crna bočica’ koja je do sada prodana u više od 20 milijuna bočica i osvojila više od 150 međunarodnih priznanja?
Riječ je naravno o serumu Advanced Génifique, a Lancôme danas ispisuje novo poglavlje čarobne priče ovom o serumu, po prvi put otkrivajući tajnu nastanka ovog iznimnog proizvoda: probiotičke frakcije.

U samom srcu formule ovog kultnog seruma kriju se pomno odabrane probiotičke frakcije dobivene iz bifidobakterija (bifidobacterium longum) i kvasca (saccharomyces cerevisiae).
Probiotici se danas često uzimaju kao dodaci prehrani. Poznati su po svojim protuupalnim i antioksidacijskim svojstvima, reguliraju imunološki sustav te umanjuju stres i anksioznost.
Smatra se da oralni probiotički preparati imaju i odličan učinak na kožu. Koža je pod stalnim pritiskom brzih promjena u vanjskom okružju, stoga se uzimanjem probiotika podržavaju njezini prirodni mehanizmi obrane i uloga zaštitne barijere.
Na koji način Lancôme laboratoriji koriste ovaj proces u Advanced Génifique formuli na kojoj je provedeno 180 probnih ispitivanja formule, a sam serum je zaštićen patentom do 2029., doznajte u priopćenju u prilogu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i