Preskoči na glavni sadržaj

LANCÔME: Teint Idole Ultra Wear
U znak proslave 20. godišnjice, Teint Idole Ultra Wear donosi novu reinterpretaciju s istim ciljem, a to je postizanje savršenosti! U 2017. godini započinje novo poglavlje: Teint Idole Ultra 24h postaje Teint Idole Ultra Wear.
Uz novu, nadasve chic bočicu, formula visoke pokrivenosti napravljena je u čak 40 nijansi, a  s obzirom na nijanse i ton kože najzastupljeniji u našem podneblju, Teint Idole Ultra Wear dostupan je u 9 nijansi.
Sada je lakše no ikad postići blistav i baršunast ten bez osjećaja neugode, ispucanih linija ili efekta 'fasade' na licu, kao i izgled koji se ovisno o prilici može prilagoditi svakom trenutku - od potpuno prirodnog do najsofisticiranijeg.

Teint Idole Ultra Wear također dobiva novi izgled! Nova kristalna bočica otkriva različite nijanse, a njezin crni lakirani čep krasi zlatna ruža - kultni pečat branda.
Neka vas ne zavara naizgled razlika u nijansama u odnosu na dosadašnji puder Teint Idole Ultra 24h. Nazivi i nijanse pudera ostaju iste, iako naizgled drugačije s obzirom da se puder u roku od 3 minute i nakon sušenja u potpunosti stapa sa nijansom kože.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i