petak, 17. veljače 2017.

LANCÔME: Teint Idole Ultra Wear
U znak proslave 20. godišnjice, Teint Idole Ultra Wear donosi novu reinterpretaciju s istim ciljem, a to je postizanje savršenosti! U 2017. godini započinje novo poglavlje: Teint Idole Ultra 24h postaje Teint Idole Ultra Wear.
Uz novu, nadasve chic bočicu, formula visoke pokrivenosti napravljena je u čak 40 nijansi, a  s obzirom na nijanse i ton kože najzastupljeniji u našem podneblju, Teint Idole Ultra Wear dostupan je u 9 nijansi.
Sada je lakše no ikad postići blistav i baršunast ten bez osjećaja neugode, ispucanih linija ili efekta 'fasade' na licu, kao i izgled koji se ovisno o prilici može prilagoditi svakom trenutku - od potpuno prirodnog do najsofisticiranijeg.

Teint Idole Ultra Wear također dobiva novi izgled! Nova kristalna bočica otkriva različite nijanse, a njezin crni lakirani čep krasi zlatna ruža - kultni pečat branda.
Neka vas ne zavara naizgled razlika u nijansama u odnosu na dosadašnji puder Teint Idole Ultra 24h. Nazivi i nijanse pudera ostaju iste, iako naizgled drugačije s obzirom da se puder u roku od 3 minute i nakon sušenja u potpunosti stapa sa nijansom kože.

Nema komentara:

Objavi komentar