Preskoči na glavni sadržaj

#NEMA PAUZE U MENOPAUZI



Hormonalne promjene povezane s menopauzom mogu biti uzrok noćnog znojenja i “valova vrućine” koji remete san, potiču promjene raspoloženja i uzrokuju osjećaj umora. Nakon 50. godine, djelovanje hormona je usporeno te upravo te promjene utječu na način starenja kože, njezinu gustoću i elastičnost ali i negativno utječu na kvalitetu i količinu vlasi na vlasištu. Naime, tijekom menopauze vlasi kod žena nerijetko postaju tanke, krhke i sklone pucanju i prorjeđivanju. To posebno vrijeme u životu žene može utjecati na njezino blagostanje fizički, emotivno i mentalno stoga je iznimno bitna redovita upotreba i izbor neagresivnih preparata za kosu s odgovarajućim aktivnim tvarima te prikladne anti-age rutine njege kože. Uz Vichy proizvode za njegu kože i kose nema razloga »za pauzu u menopauzi«. Kao dio nove rutine njege u menopauzi Vichy savjetuje nadomjesni kompleks Neovadiol koji, jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa, uz tri proizvoda u obliku napredne obnavljajuće dnevne i noćne njege te naprednog obnavljajućeg koncentrata. Kako bi doprinijeli poboljšanju kvalitete kose, te smanjili njeno ispadanje tijekom menopauze, Vichy savjetuje uporabu Dercos Aminexil Clinical 5 preparata koji djeluje na pet parametara kose: pričvršćenost, mikrocirkulaciju, otpornost, ravnotežu te snagu.



Ove godine Vichy je u suradnji s partner ljekarnama pokrenuo jedinstven nacionalni projekt  #NEMA PAUZE U MENOPAUZI tijekom kojeg možete zatražite ljekarnika osobni savjet za olakšanje simptoma menopauze, isprobati Dercos Aminexil Clinical 5 ili Neovadiol komplementarnu rutinu njege te biti nagrađeni poklonom uz kupnju.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu