petak, 17. veljače 2017.

Novi član obitelji Dermatologist Solutions- Clearly Corrective Brightening and Smoothing Moisture Treatment
Godine 2011. Kiehl’s je u suradnji s Odsjekom za dermatologiju Sveučilišta Columbia započeo rad na istraživanju biomarkera vezanih uz mehanizme funkcioniranja zaštitne barijere kože.
Iste je godine lansiran proizvod Clearly Corrective Dark Spot Solution s kojim ste se upoznali kroz liniju proizvoda Dermatologist Solutions. Klinički je dokazano da je ova visoko koncentrirana otopina učinkovita poput lijeka koji se dobiva na recept – brzo uklanja tamne mrlje i ujednačava ton kože. Predstavljanjem spomenutog proizvoda, koji sadržava Activated C, Kiehl’sovi su stručnjaci preuzeli vodeću ulogu na području postizanja besprijekorne i blistave kože. Danas je ova formula jedan od najuspješnijih seruma koji koži vraća prirodno blistav ton i ponosni smo na činjenicu da je Clearly Corrective Dark Spot Solution osvojio 19 nagrada te je dosad prodan u više od 4 milijuna primjeraka širom svijeta.

Danas, Clearly Corrective Dark Spot Solution, dobiva novog člana obitelji. Kiehl’sovi su stručnjaci prije 14 mjeseci započeli s formuliranjem nove vrste hidratacijskog sredstva – inovativnog hidratacijskog tretmana, u cilju rješavanja tri glavna uzroka gubitka sjaja:  grube teksture, dehidracije i diskoloracije.  Nježna i hidratantna formula proizvoda Clearly CorrectiveTM Brightening and Smoothing Moisture Treatment potiče eksfolijaciju kože i poboljšava njezinu teksturu, smanjuje diskoloraciju i omogućuje 24 satnu hidrataciju svih slojeva kože.

Nema komentara:

Objavi komentar