srijeda, 22. ožujka 2017.

Avene borba sa prištićima


Pred nekoliko mjeseci put do mene su pronašla ova dva proizvoda - gel za umivanje i krema za lice, a oboje je namjenjeno koži sa prištićima i nepravilnostima. Triacneal Expert emulzija za lice
Zadnjih 15-ak godina uvijek imam kod sebe jednu kremu koja rješava probleme prištića, onaj neravni izgled kože, previše proširene pore i kad lice ne izgleda baš onako lijepo i kao da ga uopće njegujem. Triacneal je odlična jer je namjenjena za odraslu dob - što znači da u ovim 30 ml emulzije u ovoj odličnoj amabalaži na pumpicu dolazi njega protiv nepreavilnosti, akni + neisušivanje + hidratacija + ne vide se linije od dehidracije + lice nije mrtvački mat.


Emulzija je jako dobra kod svih mogućih nepravilnosti jer jako lijepo umiruje, zagladi kožu i ne uzorukuje nove prištiće, što mi se posebno sviđa. Također sam primijetila da mi se ne pojavljuju problemi ljuštenja kože jer emulzija to sve sama riješi, inače je moj najgori dio za ljuštenje nos i uvijek izgledam kao kuhani krumpir. 

Ono što sam još primijetila jest da se mi miteseri manje vidljivi i prisutni na licu što mi je izrazito bitno jer u lošim periodima nema pore iz koje ne izlazi miteser. :-( Emulzija je lagane breskvastve boje koja odlično vrati živost licu, ali i jako lijepo zamaskira svako crvenilo, tako da vrlo često sada mogu istisnuti nešto na licu i ujutro i to zamaskirati sa Triacneal jer mogu biti sigurna da se tokom dana neće još više upaliti, biti crveno ili da će me uvečer dočekati ogromni prišt. 

Emulzija je nemasna, ne ljepljiva i sve tome slično, ne skida se s lica u dijelovima tako da je odlična kao podloga za puder ili BB kremu što joj je još jedan jako veliki plus. Loše strane nisam uočila i ovo mi je postala najdraža njega  za period kad imam akne jer moja koža sad ipak zahtjeva i malo anti - age djelovanja.


Cleanance gel za umivanje
Gel za umivanje je jako blagi gel koji čisti, matira kožu i umiruje upale. Meni je posebice drag za njegu nakon što odradim tiskanje po licu, pa sa s njim sigurna da ću to sve dobro očistiti. Gel dolazi u praktičnoj prozirnoj ambalaži od 200 ml sa vrlo praktičnim čepom na vrhu. 

Gel sam po sebi ne isušuje kožu, što mi se jako svidjelo, a ostavlja dojam meke i čiste kože, Jako mi se svidjelo što ovaj gel njeguje kožu vrlo slično kao da sam napravila blagi piling, pa mi je koža uz to što je očišćena još i jako meka bez da sam morala gnjaviti kožu sa pilingom. 

Iako gel koristim nekoliko mjeseci, još ga imam jako puno, tako da je ovo sigurna investicija za bar nekih pola godine ako se koristi u normalnim količinama.

Ali, ne bi ja bila ja da nisam nešto drugo ipak učinila s ovim -  znate kad Vas ulovi faza da imate hrpu prštića na dekolteu - eh, više ne. Naime, tokom nekoliko večeri sam koristila ovaj gel dok sam se tuširala pa sam riješila problem prištića na dekolteu vrlo uspješno.

Nema komentara:

Objavi komentar