Preskoči na glavni sadržaj

EFFACLAR RUTINA ZA BOLJI ŽIVOT KOŽE SKLONE AKNAMA

Displaying Promo pakiranje.jpg
Često, zbog sve ubrzanijeg načina života, pojedinci zaborave na potpunu rutinu njege kože te pritom zanemare važnost čišćenja lica. Bitno je naglasiti da je upravo kod kože sklone nepravilnostima, osim njege kože, jako bitno čišćenje s adekvatnim proizvodima koji uklanjaju suvišan sebum i ostatke nečistoća na koži. EFFACLAR, kao marka br. 1 u borbi protiv akni prema preporuci dermatologa, pripremila je u ožujku posebno promotivno pakiranje u kojem uz kupnju Effaclar DUO (+) njege, kupac na poklon dobiva Effaclar Gel (50ml) i Adstrigentni tonik (15 ml). 

Osim adekvatne njege, La Roche-Posay za bolji život kože sklone aknama pruža i stručan savjet u tretiranju akni, koji itekako bitan. Internet na kojem mladi provode sve više vremena je pun ludih metoda i čak štetnih savjeta za tretiranje akni. U suradnji s novim zvijezdama interneta, odabranim YouTuberima iz Hrvatske i Srbije, organiziran je prvi #FreeFromSpots Bootcamp na kojem je La Roche-Posay u suradnji s dermatolozima odgovarao na najčešća pitanja mladih u vezi problematične kože. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i