Preskoči na glavni sadržaj

Giorgio Armani Beauty: Power Fabric
Giorgio Armani Beauty po prvi put predstavlja podlogu čiju iznimno prozračnu formulu odlikuje visoka moć prekrivanja, osjećaj druge kože uz prozračan i blistav finiš, te besprijekornu postojanost u svim okolnostima.
Baš poput kultnog Armanijevog sakoa, power fabric pripovijeda priču o uspješnoj, samopouzdanoj, modernoj i elegantnoj ženi.

Power fabric predstavlja tehnološku inovaciju dobivenu iz spoja dviju legendarnih formula, MAESTRO FUSION MAKEUP i EYE TINT.
Nadahnut odlikama formule MAESTRO FUSION MAKEUP, power fabric je koncentracija ulja koja ten obavija dugotrajnim, blistavim velom bez masnog sjaja.
Kao i tekuće sjenilo za oči EYE TINT, power fabric sadrži suspenziju pigmenata koja bojama daje čistoću i intenzitet.
Revolucionarna formula: iznimno fina suspenzija ulja/pigmenata koja se lako nanosi i besprijekorno stapa s kožom, pružajući nezaboravno osjetilno iskustvo.

Nova tekuća podloga sadrži zaštitni faktor 25, te omogućava pokrivenost do 16 sati. Elegantnu i profinjenu bočicu eliptičnog oblika krasi prepoznatljivi dizajn.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i