srijeda, 22. ožujka 2017.

KIEHL'S BUTTERSTICK LIP TREATMENTOvo obožavano proljetno razdoblje koje nam se bliži želimo najaviti pravim proljetnim proizvodom za 'najslađi' dio našeg lica - usne!

Usne su jedno od najosjetljivijih područja kože i stoga je važno osigurati im svakodnevnu zaštitu. Nakon kultnih hidratantnih formula kao što su Lip Balm #1, Eucalyptus Lip Relief i Facial Fuel No-Shine Moisturizing Lip Balmdonosimo pravo osvježenje u našem asortimanu, liniju balzama Butterstick Lip Treatment koji nude višestruki učinak: hidrataciju i zaštitu uz faktor 25 te mogućnost odabira boje ili providne nijanse.

Kremasta tekstura balzama Butterstick Lip Treatment dobivena je kombiniranjem maslaca i ulja. Limunov maslac ikokosovo ulje dva su ključna sastojka te osiguravaju jedinstven, prozračan i mek finiš, a zahvaljujući faktoru 25 koji osigurava zaštitu od UVA i UVB zraka, Butterstick Lip Treatment je važan završni korak u svakodnevnoj rutini njege kože. Dostupan je u providnoj nijansi te u nekoliko boja. Može se nježno nanijeti za suptilan dašak boje, ili u više slojeva za intenzivniji učinak.Nema komentara:

Objavi komentar