Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay - njega kože beba

Displaying CicaplastBaumeOmbreB.jpg



Aktivnost znojnih žlijezda kod beba ne funkcionira u potpunosti sve do 10. godine starosti što može rezultirati nepravilnom hidratacijom te većom osjetljivošću na vanjske utjecaje i iritanse. Kako bismo osigurali osjećaj ugode i dobrostanja bebe, važno je na jednostavan način kombinirati primjerenu rutinu i dobro odabrane proizvode. Za osjećaj ugode, važno je svakodnevno hidratizirati lice i tijelo primjerenim proizvodom koji je istovremeno učinkovit i nježan. Laboratorij La Roche-Posay brine o osjetljivoj koži te upravo iz tog razloga preporučuje rutinu koja se sastoji od sljedećih koraka:  higijena, hidratacija i zaštita te smirivanje i obnova. 

Kako bi svi savjeti za njegu kože bili nadohvat ruke svakom roditelju, pokrenuta je nova La Roche-Posay Baby Skin stranica s korisnim savjetima stručnjaka, preporukama njege i važnim karakteristikama bebine kože s kojom bi svaki roditelj trebao biti upoznat. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare