Preskoči na glavni sadržaj

Lancôme: Olympia Le-Tan, počasna gošća kuće Lancôme


Kuća Lancôme s ponosom predstavlja novu suradnju: ove će se jeseni pariška modna dizajnerica Olympia Le-Tan pridružiti Lancômeu u predstavljanju glamurozne i seksi makeup kolekcije u vintage duhu.

Ovo posebno izdanje predstavlja najnovije poglavlje Lancômeove dugogodišnje suradnje sa svijetom mode.
Nakon Albera Elbaza, Yiqin Ying, Alexandrea Vauthiera, Jacquemusa, Anthonyja Vaccarella i Sonie Rykiel, sada je red na Olympiji Le-Tan i njezinoj živopisnoj viziji žene.

Modni izričaj Olympije Le-Tan izrazito je retro, no nimalo nostalgičan – slavi slobodnu, senzualnu i autentičnu ženstvenost.
Njezin poetični svijet prožet raznobojnim, nadrealnim motivima pretočen je u ručno izvezene mini torbice, tzv. minaudières, neizostavni modni dodatak Parižanki i svih žena koje nadahnjuje njihov stil.

„Olympijine su kreacije spoj poezije i životne radosti. Povezuju različite modne ere, istovremeno odražavajući duh našeg vremena te slaveći slobodu i osebujnu ljepotu svake žene. Baš poput  Lancômeove vizije sretne žene!”, izjavila je Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme Internationala.

Ova će ekskluzivna kolekcija biti dostupna na prodajnim mjestima od kolovoza 2017.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i