Preskoči na glavni sadržaj

Si Armani


GIORGIO ARMANI svakog proljeća predstavlja posebno izdanje bočice SÌ Rose Signature u čast senzualne ženstvenosti koja jednostavno zrači.

Nepromijenjen od prvog izdanja 2016. godine, SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum krase dva akorda ruže koja cvjeta kroz neočekivanu notu chyprea.

Svibanjska ruža, ikona ljepote i zaštitni znak mirisa SÌ, pridružuje se iskonskoj čistoći turske ruže u senzualnom zagrljaju. Moćan i delikatan, ovaj je buket svježine prožet svjetlinom nota bergamota i mandarine. Lepršavi akord frezije stapa se sa sočnom esencijom crnog ribiza Neo Jungle™.
Dva ružina apsoluta u srcu kreiraju raskošan i senzualan mirisni trag. Providne su latice obogaćene konkretom irisa i baršunastim apsolutom osmantusa.
Bazne note apsoluta ambrete i esencije vanilije Pure Jungle™ stapaju se s mekim drvenastim Orcanoxom™, naglašenim daškom pačulija.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i