nedjelja, 5. ožujka 2017.

Vichy Dermablend - obavijest i osvrtŽene oduvijek vode 'bitku' sa nepravilnim tenom i sve do danas za postizanje ujednačenog izgleda bilo je potrebno nanijeti više slojeva kozmetičkih proizvoda. Premda takva kombinacija različitih proizvoda doprinosi ujednačenom tenu i dalje ostaju vidljive nepravilnosti u obliku izbočina, udubina i ožiljaka. Linija Dermablend pomoći će u korekciji vidljivih nepravilnosti na koži te doprinjeti čistom i ujednačenom tenu zdravog sjaja. Za visok stupanj prekrivanja i ujednačavanje tena masne kože sklone aknama izaberite Dermablend 3D Correction dok za prekrivanje laganih do umjerenih kožnih nedostatka (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.) isprobajte Dermablend Fluid. Iskoristite posebnu Vichy promociju gdje pri kupovini odabranog Dermablend pudera na poklon dobivate Pureté Thermale 3u1 micelarnu otopinu (30 ml) te brošuru s make-up savjetima poznate vizažistice Simone Antonović. 

Da se i ja nadovežem sa mojim iskustvima - od puberteta mi se zna desiti svakih godinu do dvije ogromni prišt i naravno da ostane rana na licu. I uvijek se to uz redovne pudere može vidjeti na licu. Ali otkad sam davnih dana otkrila Dermablend, to je bilo vrijeme dok se tek pojavio kod nas u ljekarnama, ja sam spašena. Uvijek bi mi izbio prišt od stresa ili slično prije nečeg bitnog i eto ti ga na. Ali otkad imam Dermablend, sigurna sam da on prekrije ama baš sve. 

Bilo da su to kraste, crvenilo, sve i svašta. Doslovne nema toga što nisam uspjela prekriti. Od tamnih podočnjaka koje ni korektor ne prekrije, pa do madeža. 

Prvo što sam probala je bio onaj Dermablend korektor u posudici, no s vremenom su i puderi postali sve jačeg prekrivanja pa toga više nema u prodaji, ali uz ove pudere ni ne treba. U novije vrijeme Dermablend koristim kad želim jako prekrivanje jer više nemam baš problema sa prištevima. 

Kad idem na slikanje ili za nešto gdje želim totalno prekrivanje da mi lice izgleda kao porculanska lutkica, onda je to Dermablend. Uvijek imam jednu tubu doma koja čeka ili ekstra prilike ili ekstra neprilike.

Nema komentara:

Objavi komentar