Preskoči na glavni sadržaj

LANCÔME: VISIONNAIRE CRESCENDO™ peeling nove generacije


Što ako idealna rutina nije linearna, već je riječ o procesu prilagodbe tretmana i tehnika akceleracije?
Želeći razviti dvojnu formulu za Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel, Lancômeovi su laboratoriji pronašli inspiraciju u dvije naizgled nepovezane prakse, a to su dermatološki procesi i intervalni trening.

Pomaganje ženama da se prilagode proteku vremena i postanu aktivne sudionice u održavanju i isticanju vlastite ljepote trajna je pozitivna filozofija linije Visionnaire.
Stoga Lancôme 2017. godine predstavlja novi proizvod za njegu kože, s jasnim ciljem poništavanja učinka starenja: jedinstveni 2-u-1 Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel, koji se ne ispire već se ostavlja na koži poput proizvoda za njegu.

Nadahnut dermatološkim rješenjima, Visionnaire Crescendo™ je tekući peeling s dvije progresivno snažne faze koje se primjenjuju jedna za drugom u punom ciklusu od 28 noći.
Rezultat je učinkovita promjena na koži: ujednačen ten, vraćena blistavost, sužene pore, manje izražene bore i sitne linije; drugim riječima – djelotvorna korekcija prvih znakova promjena.

Izuzetno važno tijekom cijelog tretmana korištenja noćnog peelinga je korištenje kreme sa zaštitnim faktorom tijekom dana.

U tu je svrhu Lancôme kreirao Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF 20, čija formula s derivatom jasmonata korigira nepravilnosti kožu i čini je punijom, istovremeno je štiteći od UV zraka.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i