četvrtak, 13. travnja 2017.

LANCÔME: VISIONNAIRE CRESCENDO™ peeling nove generacije


Što ako idealna rutina nije linearna, već je riječ o procesu prilagodbe tretmana i tehnika akceleracije?
Želeći razviti dvojnu formulu za Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel, Lancômeovi su laboratoriji pronašli inspiraciju u dvije naizgled nepovezane prakse, a to su dermatološki procesi i intervalni trening.

Pomaganje ženama da se prilagode proteku vremena i postanu aktivne sudionice u održavanju i isticanju vlastite ljepote trajna je pozitivna filozofija linije Visionnaire.
Stoga Lancôme 2017. godine predstavlja novi proizvod za njegu kože, s jasnim ciljem poništavanja učinka starenja: jedinstveni 2-u-1 Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel, koji se ne ispire već se ostavlja na koži poput proizvoda za njegu.

Nadahnut dermatološkim rješenjima, Visionnaire Crescendo™ je tekući peeling s dvije progresivno snažne faze koje se primjenjuju jedna za drugom u punom ciklusu od 28 noći.
Rezultat je učinkovita promjena na koži: ujednačen ten, vraćena blistavost, sužene pore, manje izražene bore i sitne linije; drugim riječima – djelotvorna korekcija prvih znakova promjena.

Izuzetno važno tijekom cijelog tretmana korištenja noćnog peelinga je korištenje kreme sa zaštitnim faktorom tijekom dana.

U tu je svrhu Lancôme kreirao Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF 20, čija formula s derivatom jasmonata korigira nepravilnosti kožu i čini je punijom, istovremeno je štiteći od UV zraka.

Nema komentara:

Objavi komentar