Preskoči na glavni sadržaj

VICHY ZA ČVRŠĆU KOŽU S MANJE BORA


Displaying VICHY-Sve_HR.jpg
Svaka je žena u jednom trenutku života u potrazi za idealnom njegom protiv starenja.  Ovisno o dobi, potrebi kože te biološkim, hormonalnim ili starenjem pod utjecajem načina života, potrebno je izabrati odgovarajuću anti-age njegu. Vichy istraživanja neprestano produbljuju znanje o starenju kože i stvaraju iznimno učinkovita dermokozmetička rješenja revolucionarnih tekstura i ugode, prilagođena čak i osjetljivoj koži.  Upravo takvo rješenje nalazi se liniji Liftactiv. Ramnoza, hijaluronska kiselina i retinol neki su od najsnažnijih aktivnih sastojka linije Liftactiv  koja omogućuje učinak liftinga i biološko djelovanje protiv dubokih bora te gubitka čvrstoće kože.

Za čvršću kožu s manje bora iskoristite posebnu Vichy promociju te pri kupovini odabrane anti-age njege na poklon dobivate tri proizvoda: Vichy mineraliziranu termalnu vodu (50 ml), Pureté Thermale 3U1 za čišćenje lica (15 ml) i uzorak pudera (1 ml).

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i