Preskoči na glavni sadržaj

Betty Barclay Tender Blossom
 Ovo je bio jedan od poklona za rođendan! Brend koji nikad do sada nisam probala, a došlo je u odličnom paketu koji se sastoji od parfema, losiona za tijelo i gela za tuširanje


Losion za tijelo
Meni je svejedno da li je losion,  mlijeko ili krema dok ovako lijepo nježno miriše. Lagani miris parfema pretočen u tubicu losiona za tijelo koje mi je uglavnom šteta koristiti za tijelo pa ga nanašam u torbi umjesto kreme za ruke jer mi se sviđa miris. Odlično je za ruke, ali i za tijelo jer je lagano, nemasno i jako brzo se upija. Baš zato jer super za ruke jer se upije, ne ostavlja tragove, a odlično miriše.


Parfem
To je odlično, mala bočica, nije teška, lagani proljetni cvjetni miris, a stane u svaku torbu i mogu ga koristiti uvijek - od jednog do drugog sastanka, od kave do kave ili od kave do večere. Miris je lagan, nije napadan, težak ili da cijela prostorija kipi po parfemu. To je baš lagan, pristojan i nenametljiv miris za svaki dan. U mirisu ima svega - cvijeća, voća i drvenastih nota, svega ima po malo i čini odličnu kombinaciju. Postojanost mirisa je solidna, naravno da bi uvijek moglo više i dulje se osjetiti, ali nekih 3-4 sata su mi sasvim ok. 


Gel za tuširanje
Kako bi to sve išlo bez gela za tuširanje? Mala tubica koja je odlična za putovanja jer stane i u male torbe. Naravno, kad se osjeti taj miris, ja ovu tubicu uvijek brzo potrošim jer se tuširam satima dok nađem dobar miris. Inače jako volim gelove za tuširanje sa mirisom parfema jer je super dok se možeš prvo otuširati u mirisu, zatim namazati tijelo i onda još malo parfema. To je pravi vikend welnes doživljaj, ali i odličan za kad se želim osjećati super njegovano.

Kako sam ja ovo dobila za dar od prijateljice za rođendan, jako mi se svidio i sad znam što ću ja kupovati drugima za rođendan - isto ovo! :-)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i