Preskoči na glavni sadržaj

Caudalie Eau de Beaute


Ovo mi je već negdje peta bočica i ne namjeravam stati. Jednostavno mi se sviđa, a kad mi se sviđa, onda ne odustajem. Sviđa mi se što ovu vodu koristim kad ne znam što bi, kad želim malo osvježenja, prije pudera, nakon pudera (ili BB kreme), kad negdje idem da se osjećam svježe, kad je vruće pa da se osvježim posprejam po leđima ... nema kraja mogućnostima.Sviđa mi se taj odlični miris svježine, kao nalet ogromnih limuna koji su provalili u moju kuću. Čisti nalet svježine i općenito osvježenja. Sviđa mi se taj miris, no bilo bi divno kad bi Caudalie napravio i takav parfem. Miris ovog spreja traje tek nekoliko minuta, a zbilja bi bilo lijepo zadržati ga malo dulje.


Bočica je mala i praktična, što znači da stane u torbu i ide sa mnom gotovo svugdje. Po pitanju cijene, treba škicati popuste i akcije jer često bude kao poklon uz kupnju ili velika bočica od 100 ml na dosta dobrom sniženju. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i