ponedjeljak, 19. lipnja 2017.

ItStyle make up


Prošlo je mjesec dana otkako je u Point Vrbani otvoren ItStyle! Jupi! Bilo je to ovako - taj dan sam bila na jednoj ozbiljnoj konferenciji s koje sam markirala na nekih sat i pol da vidim novi make up. I znate što, markiranje u svrhu pronalaska novih make up proizvoda je baš dobro.

Idemo redom. ItSytle je talijanski brend kojeg do sada nije bilo kod nas, srećom sada je tu i nadam da se da ostaje dugo vremena kod nas. Slatka trgovina u kojoj je samo make up, bio bi moj najbolji opis svega toga. Nije to samo puder, maskara, sjenilo, ruževi, to su nijanse i teksture bezbroj proizvoda.Ruževi postoje u svim varijantama - mat, sjajni, od najsvjetlijih do najtamnijih, već sam uočila barem 5 pink i fuksija nijansi koje bi mi bile odlične. Ali to nije sve.
Naravno, litre lakova za nokte su izložene, imala sam dojam kao da sam u trgovini boja za zidove, a ne lakova za nokte po količini dostupnih boja. Isto tako sjenila, koja dolaze u svim mogućim finišima, nijansama i varijanti pakiranja.Ono što sam na prvu uočila su jumbo olovke - sjenila za oči. Nijanse su super, ima neka nude-bronze nijansa, za kojima sam totalno luda.


Pa opet ruževi ...


Zatim puderi i rumenila, od tekućih, u kamenu, prahu, ukratko - čega se sjetite i što god poželite na sljedećem koraku je.


Kako sam dosta toga fotkala taj dan, na dosta proizvoda se i vidi cijena. Mislim da su im cijene super, a kako sam do sada probala nekoliko proizvoda, mislim da su sasvim ok proizvodi i su sasvim dobra konkurencija ostalim talijanskim make up brendova i sličnim brendovima iz mrvicu višeg cijenovnog ranga, npr. Pupa, Bourjois.


Svidjelo mi se što konačno netko ima i bezbroj korektora, jer nije dosta jedan za cijelo lice - imam ja i podočnjake i mrlje i svašta, tako da sam ovdje vidjela i korektore u bojama za neutralizaciju, ali i fine nijanse za redovnu upotrebu.


No da ne bih bila tužna, iz trgovine sam otišla sa jednom maskarom, sjenilom, rumenilom i lakom za nokte o kojima Vam uskoro tipkam.

Do tada, evo i njih kako izgledaju. Prvo je rumenilo, zatim sjenilo, a onda maskara. Pogledajte ju, ima tri kuglice. Jednom davno sam imala nešto slično (Givenchy). 

Nema komentara:

Objavi komentar