Preskoči na glavni sadržaj

KIEHL'S Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque


U Kiehl`su se vraćamo u 1960. kada je cvijet nevena u kosi bio simbol ljubavi i mirakada smo taj isti cvijet stavili u našu prvu bočicu iz linije i stvorili Kiehl's Calendula Toner.
Image result for calendula flower
No, ne trebamo se vraćati u 60-e 2014. godine toniku se pridružio i gel za umivanje -  Calendula Deep Foaming Face Wash, a ručno su ubrane latice nevena u 2017. dobile potpuno novo ruho.

Vrijeme je da predstavimo modernu reinterpretaciju nježnih, umirujućih svojstava nevena u proizvoduCalendula & Aloe Soothing Hydration Masque. Formula ove maske u gelu sadrži latice nevena i aloe veru, koji nakon nanošenja djeluju poput osvježavajućeg slapa umirujuće hidratacije. Samo 5 minuta nakon nanošenja maska hidratizira, umiruje i osvježava kožu i zato je idealna za korištenje do tri puta tjedno, ili za trenutačno obnavljanje kože nakon dugog leta, stresnog dana na poslu ili neprospavane noći. Njezina umirujuća i obnavljajuća svojstva blagotvorno djeluju na kožu koja je umorna, dehidrirana i bez sjaja.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i