Preskoči na glavni sadržaj

La Roche-Posay Anthelios Wet Skin

Displaying Anthelios XL Wet Skin Lotion SPF 50+ 250mL.jpg
Osjetljiva koža pamti i ne oprašta! Upravo iz tog razloga ju je potrebno pravilno zaštititi uoči ljetnih vrućina. Međutim proizvodi za zaštitu od sunca gube svoju učinkovitost kada se nanose na mokru kožu jer se ispiru u vodi.  La Roche-Posay je uvidio potrebu za otkrivanjem potpuno nove formule proizvoda, te se vodio vizijom da proizvod zadovolji četiri osnovna kriterija: učinkovitost, stabilnost, prozirnost i hidrofobnost. WET SKIN tehnologija je objedinila sve navedeno i ide korak dalje od osnovnog sistema filtera. Predstavljajući nove proizvode u liniji: Anthelios XL gel za mokru kožu i Anthelios Dermo-Pediatrics gel-losion za mokru kožu pružena je učinkovita zaštita od sunca za sve uzraste, čak i na mokroj koži!

Displaying MyUVPatch, kit composition.jpg
NE ZABORAVITE NA MY UV PATCH: Kako je brendu La Roche-Posay jedan od važnijih ciljeva proširiti poruku o važnosti pregledavanja madeža i promovirati odgovorno ponašanje na suncu, kreirana je prva povezana i rastezljiva UV naljepnica My UV Patch koja direktno utječe na promjenu ponašanja ljudi na suncu. Inovacija je vodootporna i naizgled poput flastera te se povezuje s pametnim telefonom putem aplikacije. Mjereći svakodnevnu izloženost suncu, korisnici mogu aktivno sudjelovati u zaštiti svoje kože, ali i svojih bližnjih te na taj način odgovorno i bezbrižno uživati u sunčanim danima! My UV Patch dolazi kao poklon uz kupnju u odabranim ljekarnama uz Anthelios mlijeka za tijela. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu