Preskoči na glavni sadržaj

Lancome Monsieur Big

Displaying MONSIEUR BIG E-PR GIF.gif
Uzbudljiv stranac je stigao u grad…
On je najjači saveznik za odvažan izgled očiju. Istinski džentlmen, ljubitelj hrabrih lookova i ogromnih, poput ugljena crnih trepavica.
Njegovo ime je Monsieur Big, najnoviji dragulj u Lancômeovoj kolekciji maskara za oči.

U čemu je tajna ovog proizvoda? U kombinaciji valovite četkice i formule koja u trenu povećava volumen.
Također, formula je obogaćena intenzivnim pigmentima koji hvataju i odražavaju svjetlost… Neviđena nijansa crne!

Monsieur Big predvodi tim iz snova koji kreira upečatljive lookove uz pomoć Monsieur Big MarkeraMonsieur Big Brow i highlightera.

A što Monsieur Big kaže o tome: „Morate me isprobati i sve će vam biti jasno...

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i