Preskoči na glavni sadržaj

Nivea piling


Ovo je piling kojeg uvijek imam u zalihama. Volim ga jer je blag, a dosta efikasan. Preko zime ga koristim jednom do dva puta tjedno, no preko ljeta se sve mijenja i treba mi malo bolje čišćenje lica pa ga koristim svaka dva dana.

Piling je blag, rekla bih da je kao spoj gela za čišćenje i pilinga. I baš ga tako i koristim, one dane dok ga koristim, onda ne koristim gel za umivanje. Piling ima blag miris i različite veličine zrnaca. Kad ga koristim redovno onda ga koristim na mokru kožu, a kad želim malo bolje očistiti lice od "otpadne" kože, onda obavezno na suhu kožu i tako skinem sve što je viška, a ostane samo mekana koža na koju make up sjeda odlično.

Pravi test da li je nešto blago od pilinga mi je kako se ponaša dok ga nanesem na suhu kožu. Nivea piling mi je sasvim ok na suhu kožu, dok postoje neki od kojih doslovno boli lice koliko su grubi.

Sviđa mi se što je ovaj piling dostupan svugdje i nije skup, pa ga bez ikakve grižnje savjesti da trošim stotine kuna na piling.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i